Бойовики знову порушили «тишу» в зоні АТО, поранено українського бійця

Читать на русском
Проросійські бойовики на Донбасі в середу, 26 квітня, станом на 18:00 18 разів обстріляли позиції українських військових, поранивши одного бійця АТО.

Проросійські бойовики на Донбасі в середу, 26 квітня, станом на 18:00 18 разів обстріляли позиції українських військових, поранивши одного бійця АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

На приморському напрямку зі 120-мм мінометів окупанти били по позиціях поруч Широкино, з протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів обстрілювали опорні пункти в районі Водяного, з гранатометів різних систем - захисників Новотроїцького. Поблизу Мар'їнки діяли ворожі снайпери.

На донецькому напрямку з 82-мм мінометів бойовики накрили захисників Авдіївки і Верхньоторецька, зі стрілецької зброї обстрілювали захисників Новгородського. Також під Новгородським активізувався ворожий снайпер.

На луганському напрямку зі 120-мм мінометів, протитанкових гранатометів і кулеметів великого калібру російсько-терористичні підрозділи били по опорних пунктах поблизу Новоалександровки, з 82-мм мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів били по позиціях в районі Троїцького.

Карта АТО: ситуація на сході України на 26 квітняСитуація на сході країни за станом на 00:00 26 квітня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Позиції поблизу Попасної ворог обстріляв з мінометів калібру 120-мм, гранатометів різних систем і кулеметів великих калібрів стріляв по оборонцям Новозванівки.

Раніше в штабі АТО назвали кількість загиблих за минулу добу.

Також повідомлялося про загибель українського бійця під Авдіївкою.

Раніше, 24 квітня бойовики більше 20 разів обстріляли українську армію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: