Світовий банк зацікавився Одеським портом

Читать на русском
Проектна група Міжнародного банку реконструкції та розвитку, у складі представників Світового банку та консультантів компанії IntegradtedTransportPlaning, відвідала Одеський порт.

Проектна група Міжнародного банку реконструкції та розвитку (МБРР), у складі представників Світового банку та консультантів компанії IntegradtedTransportPlaning, відвідала Одеський порт.

Про це повідомляє АМПУ, передає «Слово і Діло».

Суд відмовив в арешті рахунків ОПЗГосподарський суд Одеської області відмовив компанії Укртрансгаз в задоволенні клопотання про накладення арешту на банківські рахунки Одеського припортового заводу.

Група хотіла дізнатися про проблеми взаємодії порту і міста, а також зібрати необхідні для реалізації проекту даних.

Експерти ознайомилися з принципами роботи Одеського морського порту, технології обслуговування транспортних потоків, їх періодичністю, обсягами вантажів і типам транспортних засобів.

«Експертів цікавили перспективи зміни схеми митного огляду, можливості інвестування у створення альтернативного в'їзду в порт, підвищення ефективності взаємодії порту з експедиторами, перевізниками, власниками вантажу за рахунок більш широкого застосування IP-технологій», - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що АМПУ займеться причалами в Маріуполі.

Нагадаємо, раніше Артем Ситник розповів, що НАБУ розслідує кілька справ за ОПЗ.

Раніше, китайська компанія виграла тендер в порту «Південний».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: