На курорті в Чорногорії стався вибух

Читать на русском
На головній дорозі перед автобусною станцією в курортному містечку Чорногорії стався вибух, постраждала одна людина.
Вибух в Чорногорії

У Чорногорії у вівторок, 25 квітня, на головній дорозі перед автобусною станцією в курортному місті Херцег-Нови стався вибух, в результаті постраждала одна людина.

Про повідомляє RTCG, пише «Слово і Діло».

За інформацією, вибуховий пристрій був закладений в автомобіль. Під час вибуху серйозні травми отримав водій транспортного засобу.

За кермом автомобіля був Душко Роганович, який був засуджений за вбивство до восьми років позбавлення волі. На даний момент він госпіталізований.

Феномен цифрових диверсій: як українцям захиститися від атак кіберзлочинців?Електронні гаманці українців дедалі частіше стають мішенню атак кіберзлочинців, а соцмережі щодня генерують нові психологічні диверсії. Кому це вигідно і як протидіяти викликам кібервійни?

Відзначається, що вибух був такої сили, що місцеві жителі чули його в різних кінцях міста. Сама автостанція, поблизу якої прогримів вибух, а також пасажири не постраждали.

У МЗС Чорногорії повідомили, що заяви МЗС РФ про антиросійську істерію не відповідають дійсності і є частиною інформаційної війни, яку Росія веде на Балканах.

Поліція Чорногорії затримала українку Ірину Мусієнко за підозрою в причетності до «газових схем» депутата Олександра Онищенка.

Президент США Дональд Трамп повідомив Сенат про те, що ратифікував протокол про вступ Чорногорії до НАТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: