Відновлення Балаклії: мешканці отримають індивідуальне опалення

Читать на русском
У Балаклії Харківської області у будинках на вул. Арсенальній жителям встановлять індивідуальне опалення.

У Балаклії Харківської області продовжують відновлювати будівлі і споруди, пошкоджені після пожежі на 65-му арсеналі.

Про це повідомив заступник голови ХОДА Євген Шахненко, передає «Слово і Діло».

У Балаклеї через загоряння снаряду загинула дитинаУ Балаклеї через демонтаж снаряду загорівся газовий генератор - в результаті пожежі загинула дитина.

На сьогоднішній день у багатоквартирних будинках відремонтували 91% пошкоджених покрівель, у приватному секторі – 90%. Тривають роботи з установки вікон. Всі роботи проводяться під контролем представників технагляду.

«На контролі керівництва області та району знаходиться питання про відновлення системи теплопостачання на вулиці Арсенальна, а саме – встановлення в будинках індивідуального опалення. Адже під час надзвичайної ситуації котельня, яка забезпечувала теплом житловий сектор військового містечка, була повністю зруйнована», – розповів Євген Шахненко.

Нагадаємо, 23 березня в райцентрі Балаклія Харківської області спалахнула пожежа на складах боєприпасів, вибухівка стала детонувати. Була організована евакуація жителів з 7-кілометрової зони ураження (пізніше її розширили до 10 км).

Пізніше, у ДСНС повідомили, що очистили Балаклію і прилеглі села від вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, раніше голова парламентського комітету з питань нацбезпеки і оборони Сергій Пашинський назвав суму завданого збитку від пожежі на артилерійському арсеналі у Балаклії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: