У Київський зоопарк пускатимуть за картками

Читать на русском
У Київському зоопарку - нововведення. Тепер оплатити квиток можна буде на вході за допомогою банківської картки.
Київський зоопарк

У столичному зоопарку - технічне нововведення для гостей. Тепер, щоб потрапити на територію і подивитися на звіряток, відвідувачам більше не доведеться простоювати в довгій черзі в касу за паперовими квитками.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на «Сегодня».

Заплатити за вхід можна буде за допомогою банківської картки та спеціального турнікета, який встановили при вході в звіринець.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко пообіцяв відкрити відреконструйовану Поштову площу у травні 2017 рокуСказано 25 листопада 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

Як пояснили в Київському зоопарку, працює турнікет за принципом нових пристроїв в столичному метрополітені, де за проїзд можна розплатитися безконтактної банківською картою MasterCard. Для цього досить піднести кредитку до спеціального табло на турнікеті, і гроші за поїздку з картки списуються автоматично.

Рік роботи Кличка: як виконує обіцянки столичний мерПідсумки 2016 року: міський голова Києва Віталій Кличко за рік роботи виконав 11 власних обіцянок, тоді як провалив 6.

«Відвідувачі зможуть розплатитися як за дорослий квиток (коштує 60 гривень), так і за дитячий (40 грн). На екрані терміналу передбачено дві різні платіжні функції. Поки турнікет працює в тестовому режимі, але на цьому тижні ми плануємо запустити його для користування всіх бажаючих відвідувачів», - розповіли в зоопарку.

Нагадаємо, що з 4 квітня вхід до Київського зоопарку подорожчав на 10%, відповідно вартість квитків становить 40 грн для дітей і пільговиків і 60 грн для дорослих.

А в 2017 році передбачено 200 мільйонів гривень на реконструкцію Київського зоопарку.

5 липня 2016 року мер Києва Віталій Кличко запевнив, що до 110-річчя Київського зоопарку, тобто за три роки, киянам та гостям столиці буде презентовано оновлений зоопарк. Побачимо, чи вдасться чиновнику виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: