НАБУ: Ляшко під час допиту поводився зухвало та лаявся

Читать на русском
Олег Ляшко під час сьогоднішнього допиту в НАБУ відзначився зухвалою поведінкою, зневажливим ставленням по відношенню до детективам.
Олег Ляшко

Нардеп, керівник фракції Радикальної партії Олег Ляшко під час сьогоднішнього допиту в НАБУ відзначився зухвалою поведінкою, зневажливим ставленням по відношенню до детективів і прокурорів, яких він ображав нецензурними словами.

Про це повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, пише «Слово і Діло».

У прокуратурі підкреслюють, що сьогоднішній виклик на допит політика далеко не перший, проте лише Ляшко робить з цього шоу і пише пости в соцмережах про політичний тиск і замовлення.

Вакханалія зі скасуванням депутатської недоторканності: чи хочуть нардепи позбавляти себе привілеїв?Питання скасування депутатської недоторканності, що періодично спливає в заявах окремих (переважно опозиційних) політиків, насправді має досить давню історію. У чинному скликанні Верховної Ради обіцянки зняти депутатський імунітет її члени давали з перших днів роботи.

«Також цей виклик на допит виявив ще один не зовсім партійний розподіл в українському політикумі: між успішними в спорті, бізнесі, мистецтві українцями, які домоглися результатів своєю працею і «професійними політиками», які є депутатами чотирьох і більше скликань з вельми скромною зарплатою. Однак, саме ці «професійні політики» часом демонструють надмірно розкішне життя на широку ногу - елітну нерухомість у престижних місцях, дорогі машини і відпочинок в екзотичних країнах, недоступні їхнім виборцям», - йдеться в повідомленні.

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко заявив, що РПЛ притягне до відповідальності керівника САП Назара Холодницького за зловживання службовим становищемСказано 25 квітня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

САП нагадує, що відомості в ЕРДР за фактом придбання Ляшко активів в значному розмірі за ч. 3 ст. 368-2 Кримінального кодексу України. «Власне з метою встановлення або спростування факту незаконності отримання зазначеного майна антикорупційними органами і розпочато виробництво, оскільки попередньо отримана інформація є достатньою для внесення відомостей до ЕРДР», - уточнюють в прокуратурі.

Нагадаємо, що проти лідера Радикальної партії Олега Ляшка в Національному антикорупційному бюро почали розслідування.

А Ляшко назвав відкрите Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою провадження за підозрою у його незаконному збагаченні, політичною розправою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: