У Кабміні розповіли, коли буде обраний директор ДБР

Читать на русском
У Кабінеті міністрів України встановили кінцеву дату, до якої повинен бути обраний глава Держбюро розслідувань.

Директор Державного бюро розслідувань має бути обраний у другому кварталі 2017 року.

Про це йдеться в плані пріоритетних дій Кабінету міністрів на 2017 рік, повідомляє «Слово і Діло».

Згідно з розпорядженням №275 від 3 квітня, оприлюдненому на сайті уряду в другій половині квітня, план передбачає внесення подання прем'єр-міністра Президенту про призначення директора Держбюро розслідувань.

План також передбачає, що в четвертому кварталі 2017 року Національні агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів має почати виконання функцій із виявлення та розшуку активів, на які може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, створення організаційно правових передумов для управління арештованим майном.

Відомство має у другому-четвертому кварталі забезпечити формування Єдиного державного реєстру активів, на які накладено арешт в кримінальному провадженні.

Нацагентство має визначити архітектуру Реєстру, логістику його наповнення з інших джерел інформації розробити та прийняти підзаконні нормативно-правові акти з питань функціонування та взаємодії органів державної влади.

Нагадаємо, 29 січня 2016 року міністр юстиції Павло Петренко пообіцяв, що ДБР запрацює найближчими місяцями. Свою обіцянку він провалив.

Слід також зазначити, що згідно з моніторингом «Слово і Діло», Петренко загалом дав 87 обіцянок, із яких 54 виконав, а 14 – провалив. Рівень його відповідальності – 62%.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: