Організатори Євробачення обіцяють нагадати гостям, що в Україні триває війна

Читать на русском
Креативний супервайзер Євробачення Сергій Проскурня заявив, що крім атмосфери гостинності і привітності, важливо також створити атмосферу відповідальності: знайти способи нагадати міжнародному співтовариству про те, що в Україні війна.

Під час Євробачення-2017 організатори знайдуть способи нагадати гостям про те, що в Україні триває війна.

Про це заявив креативний супервайзер подій пісенного конкурсу Євробачення Сергій Проскурня на прес-конференції у вівторок, 25 квітня, повідомляє «Укрінформ», передає «Слово і Діло».

«Для нас найважливіше, крім безпеки, - створення атмосфери. Атмосфери гостинності, привітності, атмосфери щастя, радості. Атмосфери відповідальності, тому що ми знаходимо різні способи нагадати міжнародному співтовариству про те, що в Україні війна, що ми, святкуючи різноманіття, включаємо в це різноманіття також і тих, хто заслуговує особливого ставлення і хто викликає у нас особливі почуття», - зазначив Проскурня.

При цьому він відмовився розкривати «родзинки і секрети» Євробачення-2017.

«Ми зараз працюємо над тим, щоб київське небо подарувало нам неймовірний ефект польотів, свободи, простору, масштабів. Тут я прикусываю собі мову і скажу, що для мене як для режисера важливо, щоб була якась єдина сюжетна лінія, єдина драматургія абсолютно всіх елементів, які включені як частини в загальну концепцію. Це - намисто!» - загадково сказав режисер.

«І тоді весь світ завдяки тим інтро, телевізійних заставок, рекламних роликах, завдяки інтервал-паузи, під час яких буде відбуватися міжнародне голосування і визначатися рейтинг популярності пісень і артистів, - всі ці дорогоцінні телевізійні хвилини будуть насичені Україною», - пообіцяв Проскурня.

Раніше в КМДА відзвітували про підготовку до Євробачення. На всіх об'єктах Євробачення в Києві буде діяти «аеропортний» режим безпеки.

Також повідомлялося, що відкриття зони гостинності пісенного конкурсу Євробачення-2017 відбудеться на Софійській площі в Києві 30 квітня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: