Кабмін так і не отримав від «Опоблоку» стратегію соцрозвитку

Читать на русском

Секретаріат Кабінету міністрів України повідомив, що не володіє інформацією щодо розробленої політичною партією «Опозиційний блок» стратегії соціального розвитку.
Наталія Королевська

Народний депутат України Наталія Королевська не виконала обіцянку надати Кабінету міністрів на ознайомлення розроблену «Опозиційним блоком» стратегію соціального розвитку. Передбачалося, що Кабмін мав застосувати цю стратегію для вирішення питання підвищення соціальних стандартів.

Обіцянку Королевської про готовність «Опоблоку» надати таку стратегію «Слово і Діло» зафіксувало 1 грудня 2016 року.

У відповідь на інформаційний запит редакції 25 квітня 2017 року Секретаріат Кабінету міністрів України повідомив, що не володіє інформацією щодо розробленої політичною партією «Опозиційний блок» стратегії соціального розвитку.

Нагадаємо, у торік грудні, попри власну обіцянку, Королевська не посприяла тому, щоб фракція «Опозиційного блоку» домоглася відновлення фінансування професійно-технічних навчальних закладів з держбюджету.

Також нардеп на пару з Олександром Вілкулом провалила обіцянку щодо підтримки їхньою фракцією законопроекту щодо підняття мінімальної заробітної плати.

Зазначимо, на сьогоднішній день Королевська дала 121 обіцянку, з яких виконала 41, не виконала - 52. Порівняти рівень її відповідальності з рівнем відповідальності інших депутатів в онлайн-режимі можна на сайті «Слово і Діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: