Правоохоронці знайшли в «сірій зоні» міни російського виробництва

Читать на русском
Співробітники СБУ вилучили в сірій зоні російські міни, виготовлені виключно для російських військових.
Російські боєприпаси

СБУ знайшла боєприпаси, які виготовляються в РФ і перебувають на озброєнні виключно у російських військових.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на повідомлення СБУ у Facebook.

Служба безпеки України вилучила російські міни в так званій «сірій зоні» біля села Широка Балка Донецької області.

«Правоохоронці виявили встановлену міну МОН-50... За висновком експертів, боєприпас виготовлено в РФ у 2000 році. Оперативники спецслужби виявили під МОН-50 «міну-пастку» МЛ-8. Вона виготовляється тільки в РФ і перебуває на озброєнні виключно російських військових» - повідомили в СБУ.

Коли ціна обіцянок – життя героїв. Три роки АТО в заявах виконавчої владиУ день третьої річниці антитерористичної операції на сході країни «Слово і Діло» пропонує до уваги читачів останній із циклу матеріалів, присвячених трагічним подіям на Донбасі, – огляд обіцянок виконавчої влади.

Тривають відповідні процесуальні дії.

Нагадаємо, що з початку бойових дій на Донбасі через підрив на протипіхотних мінах і необережне поводження з боєприпасами загинули 42 дитини, ще 109 зазнали поранень.

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко пообіцяв, що «радикальна» фракція надасть громадянам право володіти зброєю на законодавчому рівніСказано 15 січня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Раніше уряд Франції передало українській Державній службі з надзвичайних ситуацій три системи «CTS Lance». Вони дають можливість знешкоджувати вибухонебезпечні предмети на відстані 150 метрів.

А 12 квітня 2017 року народний депутат України Сергій Пашинський пообіцяв, що комітет ВРУ з питань національної безпеки і оборони пропонуватиме передбачити в Державному бюджеті на 2018 рік програму зі створення та модернізації чинних сховищ боєприпасів. Побачимо, чи вдасться політику виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: