Бойовики понад 20 разів обстрілювали українську армію – штаб

Читать на русском
У прес-центрі штабу Антитерористичної операції розповіли про ситуацію поблизу лінії розмежування за минулу добу.

За минулу добу російсько-окупаційні війська здійснили 21 обстріл позицій Збройних сил України в зоні проведення антитерористичної операції.

Про це повідомляє «Слово і Дело» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Ситуація в районі проведення АТО залишається контрольованою Збройними Силами України. За минулу добу російсько-окупаційні війська 21 раз відкривали вогонь по позиціях українських захисників», – йдеться в повідомленні.

Центром вогневого протистояння став приморський напрямок. Так, вогнем 122-міліметрової легкої переносної реактивної системи «Партизан» та озброєння БМП ворог накривав опорні пункти поруч Широкиного. З озброєння БМП, зенітної установки ЗУ-23-2, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів гатив по захисниках Мар’їнки. По оборонцях Красногорівки противник бив з протитанкових гранатометів, а Водяного – з озброєння БМП та кулеметів великих калібрів. Морських піхотинців поруч Гнутового обстрілював зі стрілецької зброї. У районі Мар`їнки діяли ворожі снайпери.

На донецькому напрямку, з мінометів калібру 82-мм, протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог бив по позиціях поблизу Авдіївки та Верхньоторецького. Опорні пункти наших військ поруч Троїцького та Пісків накривав вогнем протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

На луганському напрямку, вогнем зі стрілецької зброї провокував оборонців Новоолександрівки.

Нагадаємо, спеціальна моніторингова місія ОБСЄ припинила патрулювати зону конфлікту.

Раніше голова СММ ОБСЄ вирушив на Донбас.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: