Рева розповів, скільки коштів виділено на відкриття ЦНАП у 2017 році

Читать на русском
У Міністерстві соціальної політики розповіли, скільки грошей передбачено в бюджеті 2017 року на відкриття центрів адміністративних і соціальних послуг.
Андрій Ревафото: УНІАН

У Державному бюджеті на 2017 рік передбачено 62 мільйони гривень на відкриття Центрів надання адміністративних та соціальних послуг у чотирьох містах України.

Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева на засіданні Асоціації міст України в Харкові, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на УНН.

«У Державному бюджеті на цей рік передбачено кошти в сумі 62 млн грн для завершення реалізації проектів у чотирьох містах - Дніпрі, Львові, Одесі й Києві», - сказав Рева.

При цьому, за його словами, реалізація проекту відкриття Центрів надання адміністративних і соціальних послуг не обмежиться цими містами.

«У нас є більше десяти замовлень від територіальних громад, щоб реалізовувати на їхніх територіях такі проекти», - додав міністр.

Він зазначив, що Мінсоцполітики готове допомагати місцевій владі в підготовці проектно-кошторисної документації і організації роботи над проектом.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Рева загалом дав 17 обіцянок, з яких 7 – виконав, а 2 – провалив. Рівень його відповідальності – 41%.

Нагадаємо, 3 червня 2016 року віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко заявив, що відкриття ЦНАП по всій Україні – одна з головних задач влади.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: