Погода на понеділок: українцям обіцяють дощі з грозами

Читать на русском
У понеділок, 24 квітня, в Україні очікуються короткочасні дощі з грозами, в Донецькій і Луганській областях - сильні опади.

У понеділок, 24 квітня, в Україні очікуються короткочасні дощі з грозами, в Донецькій і Луганській областях - сильні опади.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

«У понеділок, 24 квітня, в Україні очікуються невеликі дощі з грозами, в Донецькій і Луганській областях очікуються сильні опади, у Волинській області можливий невеликий сніг», - йдеться в повідомленні.

У західних, північних та центральних областях температура повітря вночі складе 0 ... + 2 ° С, вдень стовпчики термометрів сягнуть позначок +8 ... + 11 ° С.

На сході і півдні України вночі прогнозується +2 ... + 6 ° С, вдень повітря прогріється до +10 ... + 13 ° С.

У Києві очікується мінлива хмарність, пройдуть невеликі дощі, можливі грози. Температура повітря протягом доби становитиме 0 ... + 10 ° С.

Як повідомлялося, в Україні з 23-25 ​​квітня в західних, північних і більшості центральних областей очікуються заморозки.

Раніше синоптики розповіли, коли в Україну повернеться потепління. Нагадаємо в ГСЧС повідомили, що через негоду без світла залишаються більше 360 населених пунктів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: