НАБУ повідомило про підозру ще одному фігуранту у справі Мартиненка

Читать на русском
У Національному антикорупційному бюро України розповіли про п'ять підозрюваних у справі СхідГЗК про закупівлю уранового концентрату за завищеними цінами.
Артем Ситник

Детективи Національного антикорупційного бюро повідомили про підозру генеральному директору державного підприємства «Східний гірничо-збагачувальний комбінат» Олександру Сорокіну у справі колишнього народного депутата Миколи Мартиненка.

Про це на брифінгу заявив директор НАБУ Артем Ситник, повідомляє «Слово і Діло».

«Вчора детективами НАБУ разом з прокурорами САП було повідомлено про підозру генеральному директору «Східного гірничо-збагачувального комбінату» і зараз вирішується питання про обрання щодо нього запобіжного заходу», – сказав Ситник.

Директор НАБУ додав, що є ще один підозрюваний, який наразі перебуває за кордоном.

«Також є п'ятий підозрюваний, який зараз знаходиться за кордоном, але до нього вже підписано повідомлення про підозру», – сказав директор НАБУ.

Артем СитникДиректор Національного антикорупційного бюро України
Ситник обіцяє, що найближчим часом НАБУ надасть остаточну відповідь по справі МартиненкаСказано 16 листопада 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Водночас, він не уточнив прізвища ще двох підозрюваних у цій справі.

За інформацією «Слова і Діла», одним із невідомих фігурантів є заступник директора держконцерну «Ядерне паливо» Володимир Богданець, який як раз і виїхав із України.

Нагадаємо, суд відпустив Мартиненка на поруки.

Також суддя Олександр Бобровніков відпустив на поруки і другого підозрюваного в цій справі Сергія Перелому.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: