Гройсман прокоментував ініціативу депутатів взяти на поруки Мартиненка

Читать на русском
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман не засуджує ініціативи членів Кабінету міністрів взяти на поруки колишнього народного депутата Миколи Мартиненка.
Микола Мартиненко

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман не має нічого проти поруки міністрів за колишнього народного депутата від «Народного фронту» Миколи Мартиненка.

Про це прем'єр повідомив сьогодні на брифінгу в Харкові, передає «Слово і Діло».

Проти судді, який відпустив Мартиненка, відкрили справуЯкщо в діях судді Олександра Бобровника виявлять ознаки порушення присяги, він буде відсторонений і на розгляд ВРП буде подано подання про його звільнення.

«У мене немає ніяких заперечень проти такого кроку. Це була командна колективне політичне рішення. Я вважаю, що вони мають право так робити і це був абсолютно нормальний крок», - сказав Гройсман.

22 квітня суддя Солом'янського райсуду Києва Олександр Бобровник відпустив колишнього депутата Верховної Ради Миколи Мартиненка під особисте поручительство, відмовивши відмовив стороні обвинувачення в обранні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 300 млн грн.

Особистими поручителями визначено ряд народних депутатів України, в тому числі Георгій Логвінський, Микола Княжицький, Павло Пинзеник, Андрій Тетерук, а також міністр молоді та спорту Ігор Жданов та заступник голови ЦВК Андрій Магера.

Нагадаємо, що того ж дня суд відпустив на поруки очільника правління НАК «Нафтогаз України» Сергія Перелому.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: