Негода в Україні: через дощ та сніг без світла залишається 71 населений пункт

Читать на русском
Через негоду в Україні залишаються знеструмленими три області: Одеська, Дніпропетровська та Харківська.

Держслужба з надзвичайних ситуацій повідомила, що станом на ранок неділі в результаті негоди залишається знеструмленим 71 населений пункт у трьох областях.

Про це сказано на сайті ДСНС, передає «Слово і Діло».

«В Одеській області знеструмлено 54 населених пункти, в Дніпропетровській - 16, у Харківській - 1», - сказано в заяві.

«Протягом 22 квітня аварійними бригадами обленерго відновлено електропостачання 158 населених пунктів в чотирьох областях, а саме: в Одеській - 124, Дніпропетровській - 15, Харківській - 15 і Кіровоградській - 4, які були знеструмлені протягом 18-20 квітня в результаті погіршення погодних умов (дощ з мокрим снігом, налипання мокрого снігу і пориви вітру 15-20 м/с) через спрацювання систем захисту та обриву ліній електропередач», - повідомили в ДСНС.

Поки що, обмежень руху транспортних засобів на автомобільних дорогах немає.

Також, як повідомили рятувальники, через налипання мокрого снігу та шквального вітру зафіксовано падіння близько 3 тисяч 790 дерев в Дніпропетровській, Запорізькій, Одеській, Миколаївській, Харківській та Херсонській областях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через дощ з мокрим снігом і сильного вітру без електрики залишилися понад 150 населених пунктів в шести областях України: Дніпропетровській, Харківській, Полтавській, Херсонській, Кіровоградській та Запорізькій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: