У «Л/ДНР» незадоволені «зарплатами» та хочуть розірвати контракти достроково – розвідка

Читать на русском
Через скорочення фінансування в військових частинах зростає невдоволення й багато бойовиків хочуть достроково розірвати контракти.

Бойовики так званих «Л/ДНР» незадоволені фінансуванням і затримкою заробітної плати, в зв'язку з чим все більше військовослужбовців бажають достроково розірвати контракти.

Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідкою, передає «Слово і Діло».

«У з'єднаннях та частинах військових РФ на Донбасі відзначається погіршення морально-психологічного стану особового складу через систематичні затримок з виплатою грошового забезпечення. Зростає недовіра та негативне ставлення рядового складу до командування, особливо російським офіцерам, які отримують грошове забезпечення в особливому порядку», - йдеться в повідомленні.

Голод, міграція, безробіття і бандитський терор: як сьогодні живе ДонбасДиректор Центру досліджень проблем громадянського суспільства оцінив гуманітарну ситуацію на Донбасі.

Раніше повідомлялося, що більше 100 військових РФ на Донбасі подали рапорти на звільнення через невдоволення командуванням.

Нагадаємо, за минулу добу терористи здійснили 46 обстрілів, один український військовий загинув, ще троє поранені.

Відзначимо, в доповіді «Bellingcat» сказано, що на початку 2014 РФ використовувала на Донбасі найпотужнішу бронетанкову техніку на озброєнні сухопутних військ РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: