Трамп зізнався, які стосунки в нього склалися з Меркель

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп визнав, що у нього є розбіжності з канцлером Німеччини Ангелою Меркель з питань НАТО та імміграції.

Президент США Дональд Трамп охарактеризував персональні відносини з канцлером Німеччини Ангелою Меркель як «неймовірне взаєморозуміння».

Про це він заявив в інтерв'ю агентству AP, передає «Слово і Діло».

Відповідаючи на питання, чи розраховував він встановити взаєморозуміння з Меркель на особистому рівні під час зустрічі, що відбулася в Білому домі 17 березня, Трамп відповів, що не сподівався на позитивний результат.

«Ні, тому що я не згоден із канцлером Німеччини в поглядах в плані оплати НАТО та імміграції», - визнав Трамп.

При цьому він охарактеризував персональні відносини з канцлером Німеччини як «неймовірне взаємне розуміння», повідомивши, що це було несподіванкою для нього самого.

«Люди довіряють мені через те, що у мене складаються чудові відносини з усіма лідерами, включаючи (президента Єгипту Абдель Фаттаха) ас-Сісі», - продовжував президент США.

Проблеми України та війни на Донбасі Трамп віддав на відкуп МеркельВадим Карасьов оцінив перспективи зустрічі Петра Порошенка з Дональдом Трампом і розповів, які проблеми сьогодні непокоять американського Президента. За його словами, США віддали вирішення ситуації в Україні на відкуп Європі.

Перша після вступу на посаду Трампа зустріч з Меркель відбулася в п'ятницю, 17 березня, під час її візиту в США.

«Не дивлячись на те, що ви почули з фейковий новин, у мене була чудова зустріч з Ангелою Меркель», - написав тоді Трамп в своєму Твітері.

Нагадаємо, на початку квітня Трамп та канцлер Німеччини Ангела Меркель в телефонному режимі обговорили конфлікт на Донбасі.

В експертному колі вважають, що Трамп фактично передав Україну та конфлікт на Донбасі на аутсорсинг Німеччині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: