Суд продовжив обирати запобіжний захід Переломі

Читать на русском
Судове засідання по Сергію Переломі почалося після завершення суду у клопотанні САП щодо Миколи Мартиненка.

Солом’янський районний суд Києва відновив засідання з обрання запобіжного заходу першому заступнику голови правління «Нафтогазу України», колишньому очільнику наглядової ради Одеського припортового заводу Сергію Переломі.

Про це повідомляє Главком, передає «Слово і Діло».

Справа «сірого кардинала» Яценюка: чому НАБУ «взяло» Мартиненка і чим буде шантажувати НФПолітичний аналітик оцінив роботу НАБУ і пояснив, чому детективи взялися саме за справу Мартиненка, і чи призведе це до виходу НФ з коаліції.

Йдеться про справу щодо завдання збитків державному підприємству «Східний гірничо-збагачувальний комбінат», фігурантом у якій є також колишній депутат Верховної Ради Микола Мартиненко.

Напередодні суд не встиг обрати Переломі запобіжний захід, тому засідання продовжилося у суботу.

Перелому, як і Мартиненка, затримали 20 квітня за підозрою у створенні злочинної організації та привласненні майна шляхом зловживання службовим становищем.

Затримання відбулось у рамках розслідування справи щодо державного підприємства «Східний гірничо-збагачувальний комбінат». Перелома також є фігурантом справи про завдання збитків ПАТ «Одеський припортовий завод».

Спеціалізована антикорупційна прокуратура просить для Переломи запобіжний захід у вигляді взяття під варту на 60 діб із альтернативою внесення застави в сумі 100 мільйонів гривень.

Нагадаємо, сьогодні суд відпустив Мартиненка на поруки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: