Сьогодні ввечері в Києві закриють станцію метро «Олімпійська»

Читать на русском
Сьогодні ввечері на годину в Києві закриють станцію метро Олімпійська через проведення футбольного матчу.
Станція метро «Олимпійська»

Сьогодні ввечері в Києві на годину закриють станцію метро «Олімпійська».

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на повідомлення КП «Київський метрополітен».

Сьогодні, 21 квітня, станцію метро «Олімпійська» у Києві закриють на вхід і вихід з 19:00 до 20:00. Це пов'язано з футбольним матчем між командами «Динамо» (Київ) і «Шахтар» (Донецьк) на НСК «Олімпійський».

«21 квітня з 19:00 до 20:00 буде закрита станція «Олімпійська» на вхід і вихід, «Палац спорту» на вихід і «Площа Льва Толстого» на вхід. На час закриття поїзди прямуватимуть повз станцію «Олімпійська» без зупинки», - повідомили в КП «Київський метрополітен».

Після закінчення матчу можливе обмеження на вхід для пасажирів станцій «Палац спорту», ​​«Олімпійська» та «Площа Льва Толстого». У разі необхідності також будуть задіяні додаткові резервні поїзди.

Міські легенди України. Київ: станція метро «Львівська брама»«Слово і Діло» продовжує серію публікацій, присвячених найбільш нагальним проблемам різних міст і регіонів України, котрі влада не може вирішити роками, оглядом історії питання й обіцянок політиків щодо будівництва станції київського метро «Львівська брама».

Нагадаємо, матч «Динамо» - «Шахтар» відбудеться в сьогодні, 21 квітня. Початок матчу - о 20:00 на НСК «Олімпійський». У зв'язку з підвищеними заходами безпеки вхід уболівальників на територію стадіону з рюкзаками і великогабаритними сумками буде обмежений.

Зазначимо, що з початку квітня у Києві почали очищати від МАФів вестибюлі станцій метрополітену. Відзначимо, що 7 квітня 2017 року міський голова Києва Віталій Кличко запевнив, що повністю оновлена станція метро «Лівобережна» буде відкрита 1 травня. Подивимося, чи зможе мер виконати свою обіцянку.

А київський метрополітен анонсує підвищення тарифів на проїзд приблизно на 50% вже цього року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: