Касир Нацполіціі Дніпропетровської області вкрала велику суму грошей

Читать на русском
Працюючи касиром в поліції, жінка вкрала велику суму грошей і не виконувала належним чином свої обов'язки.
Нацполіція Дніпропетровскої області

Прокуратура Дніпропетровської області направила до суду обвинувальний акт стосовно працівника управління фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Дніпропетровської області, пише «Слово і Діло».

«Встановлено, що в період своєї службової діяльності з 2013 по 2016 рр. на посаді касира одного з міських управлінь міліції, а згодом в апараті Головного управління Національної поліції в області обвинувачена не виконувала належним чином свої функціональні обов'язки і неодноразово скоювала злочини проти власності громадян», - йдеться в повідомленні.

Так, ввірені жінці кошти, які були арештовані або вилучені як речові докази у кримінальних виробництвам, зловмисниця не передавала в установи банку для належного зберігання, а протиправно привласнила їх, чим заподіяла потерпілим матеріальну шкоду на загальну суму майже 700 тис. грн.

Зараз судовий розгляд кримінального провадження триває.

Як повідомлялося раніше, колишні співробітники харківського спецпідрозділу «Беркут» Андрій Хандрикин і Володимир Рияко, справи яких за звинуваченням у скоєнні злочинів проти активістів та журналістів під час «Революції Гідності» направлені до суду, пройшли атестацію і продовжують службу в батальйоні поліції особливого призначення .

А 15 квітня поліцейські в Одесі і на Прикарпатті погоріли на хабарах.

Зазначимо, що 14 квітня співробітники Нацполіціі на КПВВ Мар'їнка затримали бойовика, який їхав оформляти українську пенсію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: