ДСНС: через негоду без світла залишаються понад 360 населених пунктів

Читать на русском
До ліквідації наслідків негоди залучено 2 тысями 232 людини і 587 одиниць техніки, у тому числі від ДСНС 219 одиниць техніки і 652 людини особового складу.

Знеструмленими через погіршення погодних умов залишаються 368 населених пунктів у шести областях України.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС, передає «Слово і Діло».

«Станом на 14:00 21 квітня залишаються знеструмленими 368 населених пунктів у шести областях, а саме: Одеській - 278 н. п., Миколаївській - 14 н. п., Харківській - 17 н. п., Дніпропетровській - 46 н. п., Кіровоградській - 9 н. п., Херсонській - 3 н.п. та Запорізькій - 1 н. п. Бригадами обленерго тривають роботи з відновлення електропостачання населених пунктів», - йдеться в повідомленні.

На дорогах державного, регіонального значення, пробок не зафіксовано. У зв'язку з погіршенням погодних умов з 19 год. 20 квітня введено заборону руху для вантажних і великогабаритних автомобілів на ділянці дороги Київ-Одеса (308-464 кілометр).

В Україну йде новий циклон з БалканЗавтра, 20 квітня, очікується погіршення погодних умов очікується на заході і південно-заході України.

Обмежень руху транспортних засобів на інших автомобільних дорогах немає.

Через налипання мокрого снігу та шквального вітру зафіксовано падіння близько 2 тис. 900 дерев у Харківській, Запорізькій і Дніпропетровській областях. В результаті падіння дерева 18 квітня т р. Новоросійськ Дніпропетровської області від отриманих травм у лікарні померла жінка 1957 р. н.

Вживаються заходи щодо відновлення електропостачання, розчищення автомобільних доріг та розпилювання повалених дерев у населених пунктах.

До ліквідації наслідків негоди залучено 2 тысями 232 людини і 587 одиниць техніки, у тому числі від ДСНС 219 одиниць техніки і 652 людини особового складу.

Раніше сообщалдось, що в результаті негоди через обриви ліній електропередач сталося знеструмлення 524 населених пунктів у шести областях України.

В Одеській області 21 квітня отмениля заняття в школах регіону.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: