Данилюк назвав дати проведення пенсійної та земельної реформ

Читать на русском
Данилюк повідомив дати проведення пенсійної та земельної реформ - за цими двома реформам в уряду однакові терміни.
Олександр Данилюк

У наступні місяць-два в Україні запрацюють земельна та пенсійна реформи.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на «Українську правду».

Український уряд сподівається на зростання української економіки до кінця року на 2%, - заявив міністр фінансів Олександр Данилюк, виступаючи перед американською аудиторією в Інституті Гадсона. І найсильнішим поштовхом для цього буде початок проведення земельної та пенсійної реформ, яке може бути закріплено на законодавчому рівні найближчим часом. Через один-два місяці, - прогнозує міністр.

«У нас однакові терміни по земельній і пенсійну реформу. Ви знаєте, що ці реформи не робилися роками, зараз розробляються два законопроекти, робота над ними завершується і ми будемо готові подати їх до парламенту. Можливо, і одним пакетом. Це також правильний варіант. Дві важливі реформи, і парламент їх повинен підтримати», - заявив Данилюк.

Нові правила виплати пенсій: що потрібно знати про накопичувальну системуВиконавчий директор Міжнародного фонду Блейзера пояснив, як працюватиме накопичувальна система пенсій.

Він також повідомив, що пенсійна реформа практично узгоджена з експертами МВФ, одночасно кілька питань залишається відкритими по земельній реформі.

«МВФ дуже добре розуміє суть пенсійної системи в Україні. Всі проблеми, які накопичилися роками. І те, що допоможе нам вийти з цієї ситуації, і вони готові нас підтримувати в реалізації цієї реформи», - каже Данилюк.

Нагадаємо, що мінсоцполітики підтримують меморандум з МВФ, в якому прописано, що пенсійна реформа повинна запрацювати з 1 січня 2018 року.

Зазначимо також, що ряд України прогнозує зростання економіки України у 2017 році на 2%

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: