У Запоріжжі місцевий мешканець здав поліції 15 гранатометів

Читать на русском
Слідчо-оперативна група і фахівці вибухотехнічної служби ГУНП вилучили з гаража п'ятнадцять протитанкових гранатометів різних модифікацій і два підствольних гранатомета до автомата Калашникова.

У лісосмузі на околиці Запоріжжя місцевий мешканець знайшов схованку з арсеналом зброї. Перевізши її до гаражу, громадянин зателефонував до поліції.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізькій області, передає «Слово і Діло».

«21 квітня житель Запоріжжя звернувся до Шевченківського відділення поліції Головного управління Національної поліції у Запорізькій області та повідомив, що мимоволі став власником арсеналу зброї. Як розповів громадянин, в лісосмузі на околиці міста він випадково знайшов схованку з гранатометами. Чоловік перевіз знахідку у власний гараж... і зателефонував у поліцію», - йдеться в повідомленні.

Слідчо-оперативна група і фахівці вибухотехнічної служби ГУНП вилучили з гаража п'ятнадцять протитанкових гранатометів різних модифікацій і два підствольних гранатомета до автомата Калашникова. Походження зброї встановить досудове розслідування.

Згідно з чинним законодавством, громадянин, який добровільно здав арсенал правоохоронцям, звільняється від відповідальності. А особам, створив схованку, загрожує до семи років позбавлення волі.

У Запоріжжі громадянин добровільно здав поліцейським півтора десятки гранатометівПоліція Запоріжжя

У поліції нагадали, що в Україні триває місячник добровільної здачі зброї.

Раніше також у Запорізькій області виявили в селі, неподалік від обласного центру, великий арсенал зброї і боєприпасів.

Також схованку зі зброєю та боєприпасами виявили в місті Бахмут Донецької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: