У НАБУ підтвердили факт затримання Мартиненка

Читать на русском
Колишнього народного депутата Миколу Мартиненка везуть у Національне антикорупційне бюро. Як повідомив адвокат Мартиненка Ігор Черезов, суд над екс-нардепом відбудеться вже завтра, 21 квітня.
Микола Мартиненко

У Національному антикорупційному бюро України підтвердили факт затримання колишнього народного депутата з фракції «Народний фронт» Миколи Мартиненка.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна», передає «Слово і Діло».

За кілька хвилин до цього народний депутат України Сергій Лещенко на своїй сторінці у Фейсбук написав про затримання колишнього нардепа: «Мартиненко затриманий силами НАБУ по справі отримання відкатів за контрактами «Енергоатому» на свою панамську компанію з рахунками в Швейцарії».

Артем СитникДиректор Національного антикорупційного бюро України
Ситник обіцяє, що найближчим часом НАБУ надасть остаточну відповідь по справі МартиненкаСказано 16 листопада 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Колишнього народного депутата везуть у Національне антикорупційне бюро.

Як повідомив адвокат Мартиненка Ігор Черезов, суд над екс-нардепом відбудеться вже завтра, 21 квітня. Справу буде розглядати Солом'янський райсуд Києва. Причому, за прогнозами Черезова, суддя буде той самий, який відправив під арешт Романа Насірова, - Олександр Бобровник.

Як повідомлялося, 30 листопада 2015 року Мартиненко заявив про складання депутатських повноважень у зв'язку з корупційним скандалом, який вибухнув довкола його імені.

1 грудня 2015 року він зареєстрував у апараті Верховної Ради відповідну заяву. Парламент 22 грудня 2015 року ухвалив постанову про припинення його депутатських повноважень.

Раніше повідомлялося, що детективи Національного антикорупційного бюро півдня намагалися вручити повідомлення про підозру Миколі Мартиненку.

30 березня в НАБУ заявили, що розслідування у справі Мартиненка перебуває на фінальній стадії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: