Кличко обіцяє звільняти чиновників за скаргами киян

Читать на русском
За останній місяць на гарячу лінію 1551 надійшло майже 300 звернень з приводу непрофесійної роботи співробітників ЖЕКів.
Віталій Кличко

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що чиновники, які ігнорують звернення киян щодо надання неякісних житлово-комунальних послуг, будуть звільнені.

Про це він заявив на засіданні Київради, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу КМДА.

«Кияни незадоволені роботою Жеків. І я вже говорив: тільки за останній місяць на гарячу лінію 1551 надійшло майже 300 звернень з приводу непрофесійної роботи співробітників Жеків», – сказав він.

Мер нагадав, що вже звільнили 12 керівників Жеків за ігнорування звернень від киян: «І, підкреслюю: ті, хто не реагують на звернення людей, не працює так, як треба – будуть звільнені».

Віталій Кличко підкреслив, що столична влада виділяє кошти комунальникам, щоб вони надавали якісні послуги, і не буде церемонитися з тими, хто не може ці кошти ефективно і з користю для киян використовувати.

«Я попередив профільних заступників та керівників районів і комунальних підприємств, що відповідають за якість послуг, які отримують кияни», – сказав він.

Мер також наголосив, що столична влада отримує численні звернення від киян про те, що «вириють яму у дворі, завершать ремонтні роботи, а траншеї так і залишаються».

Кличко доручив головам районів перевірити всі місця розриття, де «Київенерго» здійснювало ремонтні роботи тепломереж і проконтролювати, ліквідувало їх підприємство, покладений там асфальт і облаштована територія.

Руслан МарцінківМіський голова Івано-Франківська
Марцінків пообіцяв провести перевірку приватних ЖЕКівСказано 11 жовтня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Київенерго» має надати карту з позначенням усіх місць, де відбувалися ремонти. Щоб не було виритих у дворах та на тротуарах ям, які залишили людям в «подарунок», – сказав Кличко.

Мер звернувся до депутатів Київради, щоб вони теж долучилися до контролю за вирішенням цієї проблеми у своїх округах і при необхідності зверталися до голів районів.

Раніше повідомлялося, що 58 столичних мешканців з допомогою Держпродспоживслужби домоглися перерахунку від «Київенерго» за неякісні послуги по гарячій воді та опалення на суму понад 200 тисяч гривень.

Також у зв'язку з несприятливими погодними умовами і низькою температурою повітря графік гідровипробувань столичних тепломереж перенесли на тиждень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: