«Укрнафта» закриває три філії

Читать на русском
Наглядова рада найбільшої нафтовидобувної компанії Укрнафта ліквідував 3 філії у зв'язку з економічною недоцільністю їх подальшого функціонування.

Наглядова рада найбільшої нафтовидобувної компанії «Укрнафта» ліквідувала 3 філії у зв'язку з економічною недоцільністю їх подальшого функціонування.

Про це йдеться у повідомленні компанії в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР), передає «Слово і Діло».

Мова йде про ліквідацію Управління автоматизованих систем, Центр нормативно-економічних досліджень і Центру геолого-тематичних досліджень.

Названа причина обшуків в «Укрнафті»Укрнафту обшукують в рамках кримінального провадження, яке стосується проведення нафтових аукціонів протягом 2013-2015 років.

Головною метою діяльності Управління автоматизованих систем була реалізація технічної політики щодо розвитку і вдосконалення мереж виробничого зв'язку і передачі даних для забезпечення високого рівня автоматизації управління виробничими процесами.

Центр нормативно-економічних досліджень займався підвищенням рівня нормування праці, ефективності використання матеріальних і паливно-енергетичних ресурсів, промислово-санітарними дослідженнями за умовами праці та економічної роботи в структурних одиницях компанії.

Центр геолого-тематичних досліджень сприяв забезпеченню максимальної ефективності геологорозвідувальних робіт, поповнення ресурсної бази компанії, а також займався впровадженням у виробництво комп'ютерних технологій при створенні геолого-геофізичних моделей родовищ нафти і газу.

Раніше повідомлялося, що «Укрнафта» має намір продати майно, щоб розрахуватися з боргами.

Нагадаємо, що в «Укрнафті» спрогнозували падіння видобутку нафти на 9%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: