Під Кременчуком автомобіль в'їхав у мітингувальників

Читать на русском
За повідомленням Нацполіції, під Кременчуком у людей, котрі вийшли на мітинг, в'їхав легковий автомобіль.
Мітинг під Кременчуком

У Полтавській області в людей, котрі вийшли на мітинг, в'їхав легковий автомобіль.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на повідомлення начальника відділу комунікації управління Нацполіції в Полтавській області Юрій Сулаєва на своїй сторінці в Facebook.

«Як тільки що стало відомо, що у Кременчуцькому районі в людей, які вийшли на мітинг, в'їхав легковий автомобіль. Щонайменше три людини дістали травми. Загиблих немає. Порушник намагався втекти, але поліція наздогнала. На місці працює слідчо-оперативна група і медики», - повідомив він.

Деталі обіцяють розповісти пізніше після уточнення інформації.

Як повідомляє місцева газета «Телеграф», мешканці Кременчуцького району вимагають залишити заповідник «Білецьківські плавні» за громадою. Тому, на кінцевій зупинці 9-го маршруту мешканці Кременчуцького району перекрили дорогу. На кордоні Кременчука та с. Чечелево люди ходять з одного боку дороги на інший по пішохідному переходу. Правоохоронці зараз працюють на місці, регулюючи рух транспорту, щоб не виникало пробок.

Нагадаємо, що 6 квітня акція протесту в Полтаві проти незаконної забудови переросла в масову бійку, повідомляється про постраждалих і затриманих.

А в окупованому Донецьку шахтарі намагаються зібрати мітинг і висунути вимогу до «голови ДНР» щодо виплати боргів із зарплати.

Слід зазначити, що 12 квітня 2017 року народний депутат Юлія Тимошенко заявила, що «Батьківщина» організовуватиме протестні акції, якщо Центральна виборча комісія відмовиться оголосити всеукраїнський референдум щодо продажу землі сільгосппризначення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: