У Києві почали очищати від МАФів станції метро

Читать на русском
У Києві почали очищати від МАФів вестибюлі станцій столичного метрополітену, про це повідомляє прес-секретар Наталія Макогон.
Демонтаж МАФов у метро

У Києві почали очищати від МАФів вестибюлі станцій метрополітену.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на повідомлення прес-секретаря Київського метрополітену Наталії Макогон.

У Києві почали демонтаж МАФів на станціях метрополітену, перші торгові кіоски прибрали на «Поштовій площі» і «Осокорках».

Макогон вона зазначила, що спочатку демонтували кіоски без договорів оренди і порушують правила пожежної безпеки.

У Києві почали очищати від МАФів вестибюлі станцій столичного метрополітену, про це повідомляє прес-секретар Наталія Макогон.

«Розроблено графік, згідно з яким, крок за кроком на одній зі станцій метрополітену не залишиться жодного об'єкта, який знаходиться на шляху евакуації пасажирів», - пообіцяв керівник метро Віктор Брагінський.

Результати проведених перевірок засвідчили, що сьогодні 63% МАФів у підземці суперечать нормам пожежної безпеки, прийнятим в 2012 році.

Крім того за останні півроку підприємство отримало понад 100 скарг від пасажирів на торгівлю в підземних переходах до станцій. Були звернення навіть з харчовими отруєннями.

Зазначимо, що 22 березня влада Києва заявила про свій намір продовжити демонтаж незаконних МАФів в столиці, де знесенню підлягають близько 2600 таких конструкцій.

Нагадаємо, що 19 грудня 2016 року народний депутат України Дмитро Білоцерковець пообіцяв, що після демонтажу МАФів біля 142 ліцею на метро «КПІ» з'явиться міні-сквер.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: