ІС: бойовики відзначили Великдень розстрілом місцевого жителя і масовими бійками

Читать на русском
На Великдень бойовики так званої «ЛНР» встигли розстріляти місцевого жителя, влаштувати масову бійку з «казаками» і підірвати кілька гранат на околиці Луганська.

На Великдень бойовики так званої «ЛНР» встигли розстріляти місцевого жителя, влаштувати масову бійку з «козаками» і підірвати кілька гранат на околиці Луганська.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку координатора групи «Інформаційне опір», народного депутата Дмитра Тимчука в Facebook.

«У Хрустальному місцевий бойовик, після розпивання міцних напоїв, на грунті побутового конфлікту застрелив чергою з АК-74 свого товариша по чарці з числа місцевих жителів. Ще один бойовик в стані алкогольного сп'яніння на пустирі на околиці Луганська в честь Великодня підривав гранати», – йдеться в звіті.

За даними групи, бойовик встиг підірвати дві гранати, після чого його затримала «поліція ЛНР».

«В Алчевську була зафіксована масова бійка між представниками одного з мотострілкових підрозділів 2-го АК ЛНР і казаками – в результаті двоє поранених з ножовими пораненнями були госпіталізовані, один отримав черепно-мозкову травму в результаті удару по голові урною для сміття», – наголошується в зведенні.

Нагадаємо, 14 квітня стало відомо, що Росія проводить раптову заміну військових радників та інструкторів на території так званої «ДНР» під Горлівкою, Докучаєвськом і Новоазовськом з невідомих причин.

Раніше в псевдореспубліках отримали нові вказівки від своїх кураторів з РФ і висунули вимогу до місцевих бойовиків здати українські паспорти і отримати «документи Л/ДНР».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: