Бойовики «ДНР» зганяють бюджетників на фейкові військові навчання

Читать на русском
Окупанти в ДНР анонсували проведення навчальних військових зборів, на які скликають чоловіків-бюджетників.

Окупанти в «ДНР» анонсували проведення «навчальних військових зборів», на які скликають чоловіків-бюджетників.

Про це кореспонденту «Укрінформ» повідомили мешканці окупованого Донецька, яких на роботі повідомили директора їх бюджетних організацій, пише «Слово і Діло».

«Пройшли військові збори «ДНР» і ось уже кілька людей закликають на навчальні збори. Поки все в телефонному режимі і тільки через керівника-директора, ніяких письмових повідомлень ще не було. Подзвонили начальству одного із закладів і сказали повідомити чоловіків, щоб були готові», - розповіли очевидці.

За їх словами, чоловіків викликають на тренувальну базу для призовників, «бюджетників забирають на 21 день, селять в казарми, годують і тренують».

У «ДНР» оголосять «призов на військову службу» через брак бойовиків – ТимчукУ так званій «ДНР» не можуть набрати бойовиків з місцевих жителів, тому оголосять терміновий «призов на військову службу».

«Люди в шоці. Звичайно ж, ніхто з таких призовників не піде добровільно на фронт, але факт залишається фактом - мирних людей вирішили заплямувати, а після грати цим на переговорах. Будуть вимоги «Амністія для всіх і відразу!». Говоритимуть: «Та у нас велика частина населення тільки навчання проходила, так що давайте всім амністію!», - поділився своєю думкою один з жителів Донецька.

Як повідомлялося, в Донецьку шахтарі збирають мітинг з вимогою виплатити гроші.

Нагадаємо, 15 квітня в ГУР розповіли, як російське командування військових частин незаконно збагачується за рахунок «мертвих душ» на окупованому Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: