У Балаклеї через загоряння снаряду загинула дитина

Читать на русском
У Балаклеї через демонтаж снаряду загорівся газовий генератор - в результаті пожежі загинула дитина.
Балаклея. Снаряди

В Балаклії Харківської обл. 17 квітня 4-річний хлопчик загинув через загоряння снаряда під час демонтажу у дворі.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на сайт ГУ Нацполіціі Харківської області.

За інформацією, батько з сином у дворі приватного домоволодіння демонтували снаряд, однак під час демонтажу загорівся газовий генератор.

«Під час демонтажу сталося загоряння паливного елемента газового генератора. Полум'я охопило автомобіль, в якому знаходилася дитина. Хлопчик отримав термічні опіки різного ступеня тяжкості, від яких загинув на місці», - йдеться в повідомленні.

За даним фактом слідчим порушено кримінальні провадження у ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 119 (вбивство через необережність) Кримінального кодексу. Санкції статей передбачають максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Аваков назвав вибухи в Балаклії терактом з боку РФНаступного тижня прокуратура повинна оприлюднити результати розслідування вибухів у Балаклії.

Як повідомлялося сьогодні, піротехніки очистили від вибухонебезпечних предметів територію міста Балаклія Харківської області та 9 населених пунктів, які потрапили в зону надзвичайної ситуації.

Близько трьох десятків сімей у місті Балаклія отримають кошти на купівлю нового житла замість зруйнованого в результаті вибухів на складі Міноборони.

23 березня 2017 року народний депутат України Михайло Добкін заявив, що «Опозиційний блок» надасть допомогу постраждалим внаслідок вибуху на складі боєприпасів в місті Балаклія Харківської області. Скоро побачимо, чи вдасться політику дотриматися своїх слів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: