Ощадбанк виграв суд проти Сбербанку

Читать на русском
Господарський суд Києва виніс рішення, згідно з яким були визнані недійсними десять торгових марок Сбербанку і задоволено вимогу про заборону використовувати торговельну марку Сбербанк.

Ощадбанк виграв суд проти Сбербанку Росії і домігся заборони останньому використовувати визначення «Сбербанк».

Про це повідомляє прес-служба Ощадбанку, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні, 18 квітня 2017 року, господарський суд Києва виніс рішення, згідно з яким були визнані недійсними десять торгових марок Сбербанку, останній позбавлений доменного імені sberbank.ua і задоволено вимогу про заборону використовувати торговельну марку Сбербанк», - йдеться в повідомленні.

15 січня 2016 року Ощадбанк подав відповідний позов до суду про захист своєї торгової марки Сбербанк, єдиним законним власником якої на території України є саме Ощадбанк.

«Ми відстояли законні інтереси Ощадбанку, а з ними і інтереси мільйонів українців, щоб вони не були введені в оману. Адже торгова марка Сбербанк належить виключно Державному ощадному банку України. Нам вдалося чітко обґрунтувати свою правову позицію, надати переконливі письмові докази суду і аргументувати значні недоліки доказів і позиції опонентів», - прокоментував рішення голова правління Ощадбанку Андрій Пишний.

Нагадаємо, 7 квітня Сбербанк Росії заявив про своє рішення піти з українського ринку, пославшись на «довгострокові негативні тенденції в економічному житті України».

Також повідомлялося, що після продажу Сбербанк буде перейменовано в Norvik Bank.

Національний банк України вже отримав пакет документів від покупців Сбербанку на проведення операції.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: