В Україні створено комітет з підтримки і розвитку ринку е-комерції

Читать на русском
Комітет займатиметься лобіюванням інтересів ринку E-Commerce, проведенням освітніх заходів та підвищенням рівня довіри до торгових онлайн-майданчиків в Україні.

Спілка українських підприємців створила комітет для підтримки і розвитку ринку електронної комерції.

Про це повідомляється на сторінці у Facebook Спілки українських підприємців, передає «Слово і Діло».

«Ринок E-Commerce в Україні швидко зростає і вимагає роботи над низкою проблем. Так, мінімальний поріг для старту інтернет-проекту - 300 доларів, проте більшість стартапів закриваються вже через рік. Серед учасників ринку немає єдності і спільної роботи, а, між тим, «Закон про електронну комерцію» діє неефективно і потребує значних доопрацювань», - наголошується в повідомленні.

Комітет буде займатися лобіюванням інтересів галузі, проведенням освітніх заходів та підвищенням рівня довіри до торгових онлайн-майданчиків в Україні.

Нагадаємо, в минулому році уряд України заявляв про плани полегшити торгівлю українським виробникам шляхом впровадження системи е-commerce.

У цьому році Кабмін встановив можливість виплати компенсацій роботодавцям у розмірі середньої зарплати мобілізованих на військову службу в 2014-2015 роках співробітників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: