ГУР: в Донецьку шахтарі збирають мітинг з вимогою виплатити гроші

Читать на русском
В окупованому Донецьку шахтарі намагаються зібрати мітинг і висунути вимогу до голови ДНР щодо виплати боргів із зарплати.

В окупованому Донецьку шахтарі намагаються зібрати мітинг і висунути вимогу до «голови ДНР» щодо виплати боргів із зарплати.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку Головного управління розвідки Міноборони України в Facebook.

«Відзначається поширення закликів до колективів непрацюючих шахт і їх родичів взяти участь о 10-й годині ранку 19 квітня в мітингу на площі Леніна в місті Донецьк, на якому планується висунути вимогу голові «ДНР» Олександру Захарченко провести невідкладні заходи, спрямовані на підвищення рівня добробуту населення» , – розповіли в ГУРі.

За даними української розвідки, мотивом для проведення акції є важке економічне становище місцевих жителів, скорочення з підприємств і відправка в неоплачувану відпустку шахтарів а також бездіяльність керівництва шахт з виплати боргів із зарплати.

Нагадаємо, 15 квітня в ГУР розповіли, як російське командування військових частин незаконно збагачується за рахунок «мертвих душ» на окупованому Донбасі.

Раніше ватажок самопроголошеної «Донецької народної республіки» Олександр Захарченко заявив, що готовий зустрітися з президентом Петром Порошенко для запобігання загостренню на Донбасі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: