У РФ автобус з будівельниками виїхав на зустрічну смугу, постраждали троє українців

Читать на русском
За попередньою версією, водій мікроавтобуса Ford Transit, в якому їхали будівельники, не впорався з керуванням, у зв'язку зі складними дорожніми умовами - ожеледицею та сніговим накатом, через що і виїхав на зустрічну смугу, де сталося зіткнення з вантажівкою.

У Росії на трасі в Ленінградській області вранці у п'ятницю, 13 квітня, в ДТП постраждали дев'ятнадцять осіб. Серед них були троє українців.

Про це повідомляє ТАСС, передає «Слово і Діло».

«Постраждали будівельники швидкісної траси М11. Народ в автобусі не був пристебнутий», - наголошується в повідомленні.

Як повідомили у приймальному відділенні Тосненської клінічної міжрайонної лікарні, куди доставили постраждалих, спочатку надійшли 17 осіб, потім звернулися за допомогою ще двоє.

«У важкому стані 6 осіб, 4 - у стані середньої тяжкості, 9 постраждалих відправили на амбулаторне лікування», - уточнили в лікарні.

Зазначається, що серед постраждалих 3 громадян України, 6 громадян Росії, 5 громадян Узбекистану, 4 громадянина Киргизії і 1 громадянин Таджикистану.

За попередньою версією, яку озвучила прокуратура Ленінградської області, водій мікроавтобуса Ford Transit, в якому їхали будівельники, не впорався з керуванням, у зв'язку зі складними дорожніми умовами - ожеледицею та сніговим накатом, через що і виїхав на зустрічну смугу руху, де сталося зіткнення з вантажівкою «КамАЗ» з напівпричепом.

Раніше у Польщі в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинула українська журналістка Поліна Дорожкіна.

Вчора, 13 квітня, сестра народного депутата Надії Савченко – Віра стала винуватицею ДТП.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: