Нардеп Барвіненко «забув» поцікавитись у Кабміну, що в Одеській області робить львівське сміття

Читать на русском
Народний депутат Віталій Барвіненко, який представляє в Раді мажоритарний округ із центром у Білгороді-Дністровському, так і не направив Мінекології та МВС запити щодо львівського сміття в Одеській області.
Віталій Барвіненко

Представник групи «Відродження» в парламенті Віталій Барвіненко не відправив обіцяні депутатські запити до міністерств екології та внутрішніх справ щодо сміття зі Львова, виявленого в Білгород-Дністровському районі Одеської області в середині березня.

Поцікавитися у компетентних відомств, яким чином львівське сміття потрапило на звалища області, оминувши чергові пости поліції, він пообіцяв 12 березня, повідомляє «Слово і Діло».

«Виникають цілком закономірні запитання: хто дав дозвіл на ці сміттєві каравани, які, немов примари, з'являються то в одній, то в інших областях України? За чиї гроші здійснюються ці багатокілометрові «сміттєві» марш-кидки? Адже від Львова до тієї ж Одеси понад 800 кілометрів! При цьому, з огляду на перекриту через ремонт моста біля Паланки трасу Одеса-Рені, всі вісім сміттєвозів пройшли через курортну Затоку і, можливо, по об'їзній дорозі біля Одеси, повз розташовані на ній пости поліції. І цього ніхто з правоохоронців не бачив?! Всі ці та інші запитання я маю намір поставити міністру екології та голові МВС у депутатському запиті», – пообіцяв своїм виборцям народний депутат.

Однак через місяць жодних депутатських запитів із цього питання ані до Міністерства внутрішніх справ, ані до Міністерства екології та природних ресурсів Барвіненко, судячи з даних Апарату Верховної Ради, не надсилав.

На жаль, народний депутат в принципі не може похизуватися виконанням обіцянок. Це м'яко кажучи: адже поки що «Слово і Діло» не зафіксувало жодної виконаної обіцянки Барвіненка. Всього ж їх у нього 18, 11 із яких він уже провалив.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: