Сестра Савченко стала винуватицею ДТП

Читать на русском
Віра Савченко розповіла подробиці ДТП, яка сталася сьогодні вранці в Деснянському районі Києва.
ДТП за участю Віри Савченко

Сестра Надії Савченко - Віра розповіла подробиці інциденту, який стався сьогодні вранці в Деснянському районі Києва.

Про це передає «Слово і Діло», посилаючись на повідомлення в одній з соцмереж.

Віра повідомила, що за кермом авто, яке збило літню жінку, перебувала вона, а не Надія Савченко. Під час маневру Віра не побачила жінку, яка виходила з-за іншого автомобіля. Швидкість руху була мінімальна.

«Я жінку не збивала, просто штовхнула», - запевнила сестра нардепа.

Віра Савченко розповіла подробиці ДТП, яка сталася сьогодні вранці в Деснянському районі Києва.

Постраждала поскаржилася на біль в коліні. Надія Савченко вийшла з авто і надала жінці першу допомогу: оглянула коліно, обробила балончиком із заморожуванням від травм і забинтувала. Сестри дочекалися швидкої і передали жінку лікарям.

Далі Надія поїхала у своїх справах, а на місці події залишилася Віра. Жінку доставили до лікарні швидкої допомоги, вона отримала незначні пошкодження.

Нагадаємо, 8 квітня Надія Савченко повідомила, що народні депутати не виконуватимуть свої обіцянки, доки у виборців не буде можливості відкликати їх або іншого механізму контролю.

Зазначимо, 12 серпня 2016 року народний депутат України Надія Савченко заявила, що у вересні запропонує Верховній Раді скасувати поправку до Закону «Про правовий статус та вшанування пам’яті борців за незалежність України у XX столітті» щодо притягнення до кримінальної відповідальності тих осіб, які не визнають воїнів УПА героями. Але нардеп так і не виконала своєї обіцянки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: