Для аграріїв планують запустити мобільний додаток

Читать на русском
Міністр аграрної політики і продовольства Тарас Кутовий спільно з оператором мобільного зв'язку Київстар планують створити новий мобільний додаток для українських аграріїв.
Українські аграрії

Міністерство аграрної політики і проводовольства, спільно з найбільшим оператором мобільного зв'язку «Київстар» планують спільний запуск спеціального мобільного додатку для українських аграріїв.

Про це міністр Тарас Кутовий написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Цей додаток об'єднає в собі основні новини та поради, повідомив Тарас Кутовий. «Вчора обговорив плани запуску мобільного додатку для українських аграріїв з представниками компанії «Київстар». Хочемо зробити єдиний галузевий IT-майданчик, де можна буде вільно і зручно обмінюватися інформацією та досвідом», - написав він.

Згідно з повідомленням, такий додаток буде містити інформацію про ціни на продукцію і матеріали, основні новини аграрного сектора, дані про погоду і корисні поради. Відзначається, що за допомогою нього сільгоспвиробники зможуть планувати і аналізувати ефективність ведення свого бізнесу, проводити торгові операції, оперативно отримувати актуальну статистику та інформацію про державні програми.

Кутовий додав, що при міністерстві буде створено спеціальну робочу групу, яка займеться вивченням цього проекту. «Упевнений, це буде цікавий проект», - підсумував міністр.

Зазначимо, що 22 листопада 2016 року Тарас Кутовий заявив, що у 2017 році ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» буде запропонована на приватизацію. Побачимо, чи вдасться міністру виконати свою обіцянку.

Нагадаємо, що Україна має намір активізувати відносини з Аргентиною в аграрній сфері, а також збільшити товарообіг між державами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: