Рада схвалила відставку Білоуса

Читать на русском
В ході обговорення відставки Білоуса представники деяких фракцій висловилися за те, що йому слід було б відзвітувати в парламенті про діяльність на посаді голови ФДМ.
Ігор Білоус

Верховна Рада України схвалила звільнення Ігоря Білоуса за власним бажанням з посади голови Фонду державного майна України.

За відповідну постанову проголосували 242 народних депутати на пленарному засіданні в четвер, 13 квітня, передає «Слово і Діло».

В ході обговорення представники деяких фракцій висловилися за те, що Білоусу слід було б відзвітувати в парламенті про свою діяльність на посаді голови ФДМ.

Ігор БілоусГолова Фонду державного майна України
Білоус обіцяє подати в нову ВР законопроект про податкову реформуСказано 28 жовтня 2014 р.Статус обіцянки: Виконано

Як повідомлялося, Білоус заявив про намір піти у відставку 10 квітня.

Пізніше він повідомив, що самостійно прийняв рішення піти у відставку і повернуться в інвестиційний бізнес.

Нагадаємо, Верховна Рада затвердила Білоуса головою ФДМ 19 травня 2015 року. До цього він очолював Державну фіскальну службу з моменту її створення в червні 2014 року до 24 лютого 2015 року, а раніше нетривалий час обіймав посаду керівника Державної податкової служби.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман після провалу приватизації Одеського припортового заводу в кінці минулого року неодноразово різко критикував главу ФДМ, пропонуючи йому і всьому керівництву Фонду подати у відставку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: