Гонтарева повідомила, коли буде призначений новий керівник НБУ

Читать на русском
Валерія Гонтарева повідомила, що в травні Президент повинен подати до Верховної Ради свою пропозицію з приводу її наступника.
Валерія Гонтарева

Екс-голова НБУ Валерія Гонтарева запевнила, що Нацбанк буде мати вже нового керівника в травні цього року.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на «Економічну правду».

«Наступне правління НБУ щодо монетарної політику 25 травня пройде вже під головуванням мого заступника/наступника - мається на увазі, що це буду вже не я. Це буде мій заступник, якщо він буде виконувати обов'язки, або мій наступник, якщо той буде проголосований Верховною Радою», - сказала Гонтарева.

Закриття банків і «дно» кредитування: чому на Заході задоволені Гонтаревою?Політтехнолог оцінив відставку глави Нацбанку та пояснив, чому міжнародні партнери винесли позитивну оцінку діяльності Валерії Гонтаревої.

На її думку, це питання вже не підлягає обговоренню з президентом України Петром Порошенко. «Ми обговорювали це процес протягом трьох місяців. Уже не треба нічого обговорювати. Потрібно прийняти рішення щодо наступника, якого він подасть у Верховну Раду», - зазначила глава НБУ.

Нагадаємо, що депутати від ВО «Свобода» ініціюють створення тимчасової слідчої комісії парламенту з розслідування діяльності Нацбанку за час, коли його очолювала Валерія Гонтарева.

Нардеп Борислав Розенблат повідомив, що Президент України Петро Порошенко вже розпочав консультації з приводу кандидатів на посаду голови Національного банку, зокрема серед кандидатів фігурує колишній міністр економічного розвитку і торгівлі Богдан Данилишин.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: