Російські ЗМІ показали шикарний палац Курченка

Читать на русском

Оголошений в Україні в розшук олігарх Сергій Курченко живе в Москві у великому будинку в Жуківці за 35 млн доларів, полює на Камчатці, куди літає приватними літаками, влаштував дружину в театр Олега Табакова і не платить зарплату підлеглим.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на російське видання «The Insider».

У частині про невиплату зарплат видання публікує свідчення колишніх працівників компанії «Газнафта сервіс» Курченко. Офіс компанії знаходиться в комплексі «Вежі на набережній» в Москва-сіті. За свідченнями співробітника С, Курченко «кинув і тих, кого набрав в Росії, і тих, хто з ним з України приїхав». В офісі, за його словами, працює тільки бухгалтерія і юрвідділ.

«Працювати у Курченко було моторошно. Він розмовляє сам з собою, агресивний. Від Курченко нерідко можна почути: «Цього я закопаю... На цього нацьковано ФСБ...» », - згадує В., ще один співрозмовник видання.

Оголошений в Україні в розшук олігарх Сергій Курченко живе у величезному особняку в Москві, полює на Камчатці і не платить зарплату підлеглим.
Палац Курченка

Зараз Курченко знову набирає водіїв. Основний вказаний у вакансії маршрут - Жуковка - Москва-Сіті. Набирає водіїв Фарід Аіндінов - неодноразовий переможець автогонок і фахівець з навчання водіїв для спецслужб.

Видання «The Insider» також розповідає, що в кінці грудня 2016 року Курченко потрапив в аварію.

Нагадаємо, що один з фігурантів кримінального провадження за фактом ухилення від сплати до бюджету 1,2 млрд грн щодо ввезення в Україну 800 тисяч тонн нафтопродуктів уклав угоду з прокурором про визнання вини.

Зазначимо, що 25 листопада 2016 року генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що ГПУ до кінця року передасть до суду справу бізнесмена Сергія Курченка, однак своєї обіцянки він не виконав.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: