У Миколаєві невідомі стріляли в громадського активіста

Читать на русском
У Миколаєві Денис Барашковский відомий як керівник громадської організації Центр антикорупційних розслідувань та позаштатний радник міського голови.
Денис Барашковський

Вранці 12 квітня в Миколаєві невідомі стріляли в громадського активіста Дениса Барашковського.

Про це повідомила місцева активістка, координатор «Незалежної Медіа-Профспілки України» у Миколаївській області Тетяна Локацька на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Тільки що стріляли в Дениса Барашковського. Він живий, у лікарні, але це жах, що коїться в Миколаєві», - написала Локацька.

Дружина пораненого розповіла місцевим журналістам, що він вранці провів дитини до школи. Коли повертався додому, на нього напали, бризнули з газового балончика і двічі вистрелили. Він поранений у спину і руку.

У Миколаєві Денис Барашковський відомий як керівник громадської організації «Центр антикорупційних розслідувань» та позаштатний радник міського голови. Раніше він був судимий і тривалий час відсидів у в'язниці за тяжкий злочин.

Раніше в центрі Києва в ході перестрілки був убитий колишній депутат Держдуми Росії Денис Вороненков.

Неподалік від Саханки Донецької області озброєний чоловік під'їхав до патрулю ОБСЄ на машині і зробив два постріли в повітря.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: