Турчинов заявив, що Україна відновлює ракетний щит

Читать на русском
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив про відновлення ракетного щита України.

Україна відновлює ракетний щит, який має стати частиною єдиної системи забезпечення безпеки на європейському континенті.

Про це заявив секретар Ради нацбезпеки і оборони Олександр Турчинов, передає «Слово і Діло».

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов привітав працівників ракетно-космічної галузі України з професійним святом і заявив, що «ракетний щит України» відновлюється.

Олександр ТурчиновКерівник центрального штабу партії "Народний фронт"
Турчинов заявив, що витрати на оборону, поки не буде звільнена територія України, зменшувати не будутьСказано 7 грудня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

«Досягнуті стратегічні успіхи у виробництві сучасних літаків і ракетних комплексів, які не поступаються кращим світовим аналогам. Відновлюється ракетний щит України, який має стати частиною єдиної системи забезпечення безпеки на Європейському континенті», – повідомив секретар Ради нацбезпеки і оборони.

«Українські вчені і конструктори є визнаними у світі авторитетами в галузі ракето - і авіабудування. Підприємства вітчизняного авіаційно-космічного комплексу гідно забезпечують виконання актуальних завдань національної безпеки і оборони, реалізують національні геополітичні інтереси. Завдяки цьому самовідданій копіткій праці Україна впевнено затверджується на світовій арені як сучасна космічна і авіаційна держава. Бажаю вам нових досягнень і успіхів, які дозволять Україні, піднявшись на новий рівень, посилити свої позиції як високотехнологічної авіаційної і космічної держави!», – зазначив Турчинов.

Зазначимо, сьогодні відзначають Всесвітній день авіації та космонавтики. Колись 12 квітня символізувало тріумф радянської космонавтики, найважливішим досягненням якої став космічний політ Юрія Гагаріна.

Раніше повідомлялося, що РФ може розширити військову агресію проти України.

Нагадаємо, за словами Турчинова, Україна створила повний цикл виробництва у військовому ракетобудуванні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: