Внаслідок обшуку на одеському авіазаводі знайшли викрадений літак

Читать на русском
Голова Люстрационной комісії зазначив, що співробітники СБУ і прокуратури провели виїмку певних документів під час слідчих дій у службових кабінетах, ангарах і на території підприємства.
обшук на одеському авіазаводі

На одеському заводі "Авіаремсервіс" правоохоронці провели слідчі дії і виявили різні махінації з грошовими коштами, зокрема, тіньові схеми виведення їх з рахунків підприємства.

Про це повідомив на своїй сторінці у Faceboоk голова ГО «Люстраційна комісія Одеської області» Костянтин Цховребашвили, передає «Слово і Діло».

«На одеському авіаційному проводять обшуки. Нас попросили підстрахувати. Знайшли все, що треба!" - зазначив Цховребашвили.

Голова Люстрационной комісії додав, що співробітники СБУ та прокуратури вже провели виїмку певних документів під час слідчих дій у службових кабінетах, ангарах і на території підприємства.

Попутно виявили викрадений у 2010 році літак і пістолет Марголіна з глушником і патрони до нього.

«Мова йде про літак, який прибув (для ремонту - ред.) з Анголи. Іншими словами, здійснена підміна літака - після ремонту було відправлено за межі України інший літак. Необхідні документи знайдено, слідча група здійснює першочергові дії", - уточнив Цховребашвили, не називаючи марку літака.

Зазначимо, раніше співробітники прокуратури провели обшуки у керівництва управління податкової інспекції Броварів. Податківців підозрюють у спробі незаконно відшкодувати ПДВ підставним фірмам.

Крім того, поліцейські в Дніпрі присвоїли собі більше двох мільйонів доларів, вкрадених злочинцями.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: