Нардеп від БПП розповів, хто може очолити НБУ

Читать на русском
Народний депутат від фракції Блоку Петра Порошенка Борислав Розенблат назвав одну з кандидатур у голови Нацбанку.
Борислав Розенблат

Президент України Петро Порошенко вже розпочав консультації з приводу кандидатів на посаду голови Національного банку, зокрема серед кандидатів фігурує колишній міністр економічного розвитку і торгівлі Богдан Данилишин.

Про це журналістам в парламенті повідомив народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Борислав Розенблат, повідомляє «Слово і Діло».

«Президент вчора сказав, що буде радитись із депутатами і це його пріоритет. Нам дуже приємно, що він буде долучати нас до розмови, але я вважаю, це буде його особисте бачення, тому що він за це відповідає. Я знаю з кандидатів лише Богдана Данилишина, людину дуже фахову, і я підтримав би його», – сказав народний депутат.

Він не уточнив, скільки кандидатів зараз розглядаються на посаду очільника НБУ, але зазначив, що Президент уже почав консультації.

Богдан ДанилишинГолова громадської організація "Українська Європейська Перспектива"

«Те, що пані Гонтарева буде замінена, це вже без сумніву, але на кого, це вже питання до Президента», – сказав політик

Водно Розенблат не зміг відповісти на питання, коли Порошенко зустрінеться з Гонтаревою.

Раніше Гонтарева оголосила про свою відставку.

Нагадаємо, Богдан Данилишин очолював МЕРТ з 2007 по 2010 рік. Згідно моніторингу «Слово і Діло», Данилишин дав 11 обіцянок, з них 4 виконані, а 7 - провалені. Рівень його відповідальності - 36%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: