Порошенко подбав про молодих вчених, які поведуть Україну до Європи

Читать на русском
Порошенко підписав розпорядження, згідно з яким виділив гранти глави держави на підтримку наукових досліджень молодих учених.
Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко сьогодні підписав розпорядження, яким виділив гранти глави держави на підтримку наукових досліджень молодих учених на 2017 рік.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на «Інтерфакс-Україна».

Порошенко сьогодні провів зустріч з президентом Національної академії наук України Борисом Патоном та молодими вченими, на якій, згідно з інформацією, і підписав відповідне розпорядження.

«На мій погляд, це важливе заохочення активної участі молодих учених в реалізації державної політики, і впевнений в тому, що майбутнє країни в ваших руках. І ваш розум поведе країну далі в Європу», - сказав П.Порошенко.

Петро ПорошенкоНародний депутат України

Президент повідомив, що найближчим часом буде підписано указ про святкування 100-річчя Національної академії наук України. За його словами, досягнута домовленість з президентом НАН України Борисом Патоном про обговорення питання реформування академії і забезпеченні розвитку найбільш перспективних напрямків.

Нагадаємо, що сьогодні Президент також підписав закон про компенсацію 50% вартості житла ветеранам АТО і переселенцям.

Нещодавно Порошенко пообіцяв, що близько 20% випускників Національного університету оборони України імені Івана Черняховського отримають ордери на квартири у 2017 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: