Визначено найпродуктивніших депутатів Ради в березні

Читать на русском

У березні 2017 року народні депутати України зареєстрували в парламенті 98 законопроектів зі 119. 15 законодавчих ініціатив подав Кабінет міністрів, 6 – Президент і його адміністрація.

Такими є результати моніторингу законодавчої активності в українському парламенті за минулий місяць, повідомляє «Слово і Діло». Зокрема, за даними Апарату ВР, найбільшу кількість законопроектів зареєстрували члени фракції «Блоку Петра Порошенка» – 40. На другому місці, закономірно, опинилася друга за численністю фракція – «Народного фронту» (28 проектів законів). Третім став «Опозиційний блок», чиї депутати подали 22 законопроекти.

Закон про Конституційний суд і призначення Рахункової палати. Над чим цього тижня працюватиме РадаОгляд законопроектів поточного пленарного тижня Верховної Ради України від фахівців аналітичної групи «Левіафан».

Проте в плані персональної активності найбільш продуктивним виявився позафракційний представник Ради Євген Мураєв, на рахунку якого – цілих 9 законодавчих ініціатив. Стільки ж за весь місяць зареєструвала вся депутатська група «Відродження», і лише на один законопроект більше – «Воля народу».

Авторами 6 законопроектів числяться Павло Кишкар, Олександр Вілкул, Андрій Гальченко, Віктор Галасюк, Ірина Констанкевич і Віктор Дідич.

Детальніше – в інфографіці «Слова і Діла».

Нагадаємо, раніше портал опублікував результати щомісячного моніторингу обіцянок українських політиків, цього разу ми розглянули найважливіші заяви за квітень 2014 року, 2015 і 2016 років.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: