Путін побачив в мирних російських протестах Євромайдан

Читать на русском
Президент РФ Володимир Путін вперше прокоментував мирні акції протесту в Росії, порівнявши їх з подіями Євромайдану, які «привели до хаосу».

Президент РФ Володимир Путін вперше прокоментував мирні акції протесту в Росії, порівнявши їх з подіями Євромайдану, які «привели до хаосу».

Про це передає «Слово і Діло» з посиланням на РБК.

«Ми послідовно виступаємо за боротьбу з корупцією», - сказав він, виступаючи на Арктичному форумі.

«Проблема останнім часом стала менше, про що свідчать опитування громадськості. Я вважаю неправильним, коли політичні сили намагаються використати цей інструмент для своєї розкрутки, а не для поліпшення ситуації в країні», - переконаний глава РФ.

Наймасовіші акції протесту в Росії з 2000 рокуУ Росії це не перша і не єдина акція протесту. З різним інтервалом в країні іноді збиралося відчайдушне населення щоб голосно висловити свої вимоги. Цей антикорупційний мітинг - не самий масовий.

«Це інструмент арабської весни: ми дуже добре знаємо, до чого це призвело. Це ж стало приводом для «державного перевороту» в Україні (так в РФ Кремль і пропагандисти називають Євромайдан - ред.) і затягнуло країну в хаос», - вважає Путін.

«Всі, хто виходять за рамки закону, повинні відповідати в межах російського законодавства», - сказав президент Росії.

Як повідомлялося, 26 березня в Москві під час масової акції протесту проти корупції було затримано не менше 1030 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: