Войцех Бальчун пропонує позбутися радянських назв в «Укрзалізниці»

Читать на русском
Також профспілка працівників залізниці пропонує змінити точку відліку відстані на залізничному транспорті, яка в даний час ведеться від столиці Російської Федерації.

Голова правління «Укрзалізниці» Войцех Бальчун запропонував змінити назви регіональних залізниць, які залишилися з радянських часів.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і ДІло».

«Треба думати і над новими назвами для наших регіональних залізниць, які несуть відбиток радянського періоду. До сих пір маємо Південно-Західну, Південну. А чому, наприклад, не Київську, Харківську? Думаю, - ви будете мати свої ідеї», - написав Бальчун.

Сергій КаплінГолова політичної партії "Соціал - демократична партія"
Каплін пообіцяв звільнити Войцеха Бальчуна з посади голови правління ПАТ «Укрзалізниця»Сказано 10 лютого 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Також він нагадав, що профспілка працівників залізниці пропонує змінити точку відліку відстані на залізничному транспорті, яка в даний час ведеться від столиці Російської Федерації.

Балчун також заявив про розробку стратегії реформування компанії до 2021 року, метою якої він назвав підвищення фінансово-економічної стабільності за рахунок розвитку, зростання доходів та підвищення рентабельності бізнесу.

«Основним напрямком реформ стане перехід до вертикально інтегрованої структури. Цільова бізнес-модель буде будуватися на п'яти бізнес-вертикалях. Зокрема, це вантажні перевезення і логістика, пасажирські перевезення, інфраструктура, послуги тяги, виробництво і сервіс», - підкреслив він.

Раніше «Укрзалізниця» анонсувала нові супершвидкісні маршрути.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: